Ново + - стоянка
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вода в таблото
Collapse
X
-
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщение"стоянка" - какво имаш предвид?
ей те т'ва има предвид"стоянка"-сленг брооTHERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщениена мен ми губи антифриз - но е от тази пролет от едни "баш" майстори да им го....
като чета, май ще проверя колко струва едно радиаторче и ще го сменя...
преди това ще направя тест-а дали е от радиатора или някои маркуч..
Добра дискусия си направихмеAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Попитай за цена в някои други магазини. Преди време търсех такова, защото си мислех, че мойто е пукнато, но се оказа здраво. На едното място където питах ми го предложиха на цена 50-55лв не помня точно, но се сещам, че беше почти на половина от цената в ахм..Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Не знам доколко ще ви бъда полезен, но проблема с теча в купето го има и при мен. Според последния майстор, който ми сменя предното стъкло преди 4 години, водата влиза в купето някъда зад пантите на предния капак, в края на калниците. Причината със сигурност не е запушване на отводнителните канали.
Не знам как се отстранява този проблем, но ако ще е някаква насока за вас водата се събира в кухина, която има 2 отвора. В зависимост на коя страна завиеш на противоположната страна се мокри пласмасовата колонка в краката до предната врата.
Ако някой успее да се справи, моля да сподели. В сервиза на Ауто Италя също не можаха да го оправят.
Успех!
P.S.: На тези които им тече ще им дам жокер - прегледайте си бушонното табло и управлението на светлините, които се намират под волана в ляво (черна и зелена кутия). От този теч и двете се капаха.ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 150hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеAxm е ориентировъчно,иначе за 50лв. колко ще изкара?
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Ако искате да сте сигурни че тече радиатора на парното,просто разглобете дясната странична кора на таблото/в краката на пасажера,там където се намира прословутото зелено реле/оттам се вижда ясно дали е текло антифриз,ако има бяло зелени следи по въпросното реле,или централата на еърбега,значи тече радиатора,макар и малко,ако тече там винаги има следи.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеaз бих допълнил само че има една дебела мека тръба за оттакане на всичко под чистачките и като се задръсти и почва да пълни навсякаде и прави конденз.
отпушва те я и нямате никакви проблеми....
Comment
Comment